Business

Ook voor zakelijke bijeenkomsten ben je bij Sizzles at the Park van harte welkom. We beschikken over een aantal prachtige zalen waar je in een kleine groep kunt vergaderen, een seminar verzorgt of een presentatie kunt geven.
Onze vergaderruimten zijn geschikt voor groepen tot 16 personen en uiteraard voorzien van (gratis) wifi, een flipover en LED-tv (inclusief aansluiting voor je laptop).

Ongeacht of je deze ruimte voor een dagdeel of een hele dag huurt, bij de huurprijs zijn altijd tafelwater, koffie, thee en huisgemaakte friandises inbegrepen. Wil je daarnaast ook gebruikmaken van een lunch of diner, dan bespreken wij de mogelijkheden graag met je.

MEETING afbeelding 1

Zaalhuur
Per dagdeel: € 300,-  
Per dag: € 500,-

Zaalhuur is inclusief koffie, thee, tafelwater en friandises (tot 9 personen)

Basisarrangement
Zaalhuur per dag/dagdeel, inclusief koffie, thee, tafelwater en friandises
(tot 9 personen)

Bij groepen van negen of meer personen wordt naast de zaalhuur € 9,75 voor elke extra persoon berekend.

Luncharrangement
Zaalhuur per dag/dagdeel, inclusief onbeperkt koffie, thee, tafelwater en friandises en diverse sandwiches, soep, vers fruit en verse vruchtensappen*)

Voor dit arrangement wordt naast de zaalhuur € 29,90 per persoon berekend.

*) Kan ook als takeaway worden geserveerd.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

MEETING afbeelding 2
Societeit Apeldoorn

Arrangementen op maat
Heb je speciale wensen of wil je weten wat nog meer mogelijk is? Neem dan contact met ons op zodat wij een voorstel op maat kunnen maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een borrel met bites in onze bar of een diner in ons restaurant na afloop van de bijeenkomst.

Goed bereikbaar
Sizzles at the Park is goed bereikbaar met het openbaar vervoer; het station ligt op slechts 10 minuten loopafstand. Ook beschikken we over ruime parkeergelegenheid achter ons pand waar je gratis gebruik van kunt maken.

Meer weten?
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden, wil je meer weten over onze ruimten of direct reserveren? Neem dan telefonisch (055-5789222) of per mail  contact op met Bas.

SIP afbeelding 4
MEETING afbeelding 3

Draai je telefoon voor de beste beleving

Draai je telefoon
voor de beste beleving